Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keep Calm and Read

Keep Calm and Read

Kifolyik a pisi, mihez kezdjek?

2018. november 26. - BabyRage

Kicsit most el fogok térni, az előre megválasztott tematikától, de valahogy mégsem.                                          A pelenkavásárlásról szeretnék most írni pár sort. 

Van egy másfél éves kislányom. Születése óta egy ismerősünk által ajánlott márkát használtunk nagy elégedettséggel. Apa intézte a beszerzését, felkapta a dobozt, fizetett, és már ott sem volt. Aztán a cég úgy döntött változtatni kell, ez így nem mehet tovább. A doboz maradt, de egy címkén rajta van, hogy új technológia. 

Köztünk szólva az új nem mindig jobb mint a régi. Azóta kislányom azonos pelenkázás mellett, minden alvás után tiszta pisi volt. Kifolyt ugyanis, mégpedig elöl. Ez nagyon fontos, hogy amikor hason aludt ELÖL folyt ki. Megvizsgáltuk a régi pelenkát, kb. 1 centivel magasabb volt elöl a nedvszívó rész. 

Itt kezdődött a kálváriám. Ugyanis újra rá kellett találni a szent grálra, és ez egy hosszú, mindemellett nagyon költséges folyamat volt. Először kipróbáltuk azokat a termékeket amiből lehetett 1-2 darabos termékmintát vásárolni. Ezek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Rámentünk a legnagyobb gyártókra, hátha. Ez sem nyert, kb. másfélszeres áron ugyanazt kaptuk. Bár hazudok, mert ezeknél kevesebb pisi folyt ki, de a problémánk megmaradt. Aztán jöttek a különleges márkák amikről sosem hallottam. (Jó nyilván ez nem sokat jelent.) Semmi. Amikor elfogytak a pelenkák, merthogy ne legyen kétség egy kisebb falu havi költségvetését elköltöttük pelenkára, jött AZ ötlet.

12 kg-os hercegnőnk bizony 6-os pelenkában fog aludni. Lehet, hogy más is rájött már, hogy az oversize pelus a megoldás erre a gondra, de én sehol nem találtam erre utaló jelet. Pedig Apa létemre több kismama fórum lelkes tagja vagyok azóta. Egy szó mint száz, azóta szárazok az éjszakák.

Konklúzió: Ha valakinek ilyen jellegű gondja adódik, ne próbálgassa végig a termékpalettát, hanem vegye meg a nagyobbat és minden oké lesz. Én például nagyon örültem volna ennek a tanácsnak 1 hónapja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://babyrage.blog.hu/api/trackback/id/tr4614393752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása